پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی

رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی خبرگزاری رسمی چین گزارش کرد بخش جنوبی نیروی دریایی این کشور یک گشت‌های آمادگی را امروز (شنبه) در محدوده دریای چین جنوبی انجام داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 31
کد خبر: ۲۷۹۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیروی دریایی چین گشت‌های دریایی خود و نظارت‌ها در آب‌های منطقه «سد ساحلی اسکاربرو» واقع در دریای چین جنوبی و حریم هوایی این منطقه را افزایش داده و به دنبال بیشتر کردن کنترل خود بر دامنه‌ها و حریم‌های هوایی و دریایی مرتبط با این منطقه است.

به نقل از خبرگزاری شینهوا، «سد ساحلی اسکاربرو» که مورد ادعای فیلیپین نیز است، یک صخره مرجانی مثلثی شکل است که یک تالاب را احاطه کرده و به خاطر آب‌های غنی و منابع دریایی‌اش مشهور است.

در سال ۲۰۱۶، دیوان دائمی داوری در لاهه به نفع فیلیپین در مورد ادعا‌های چین در دریای چین جنوبی رای داد و گفت که این ادعا «هیچ مبنای قانونی» ندارد.

ماه گذشته نیز فیلیپین پس از آنکه چین، مانیل را به دلیل نفوذ غیرقانونی ادعایی به منطقه ساحلی مذکور مورد انتقاد قرار داد، به حاکمیت خود بر این منطقه استناد کرد.

در این میان سخنگوی نیروی دریایی فیلیپین از بخش غربی فرماندهی این کشور گفت: «این موارد همه بخشی از عملیات‌های اطلاعاتی شکل‌دهنده یا بدنام‌کننده هستند که بیشتر برای مخاطبان داخلی خودشان طراحی شده‌اند. این اقدامات به منظور تاثیرگذاری بر افکار عمومی و نظرات مردم در چین انجام می‌شود.»

وی افزود: «فقط نیروی دریایی فیلیپین و سایر کشتی‌های مرتبط با مجریان قانون با پرچم فیلیپین، اختیار و مبانی قانونی برای به چالش کشیدن هر کشتی در این مناطق دریایی را دارند.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار